Hæve sænkeborde

Vis filtre
Vis filtre
Vis filtre
Sorter efter
Se
Sortér
Skjul filtre
Skjul filtre
Skjul filtre
Bordpladens dimension
Bordmodeller
Drev
Styring
Længde (cm)
Bredde (cm)
Dybde (cm)
Hastighed
Bæreevne
Kun stel uden bordplade
Stelfarve
Bordpladens farve
Sammenligning af hæve sænkeborde
  Populære
 
Fra 1 799,00kr
 
Liftor Entry
Fra 2 099,00kr
 
Liftor Up
Fra 2 999,00kr
 
Liftor Rise
Fra 3 599,00kr
 
Liftor Vision
Fra 4 499,00kr
 
Liftor Expert
Fra 4 799,00kr
 
Liftor Magic
Type bordben 2-segment-ben 2-segment-ben 2-segment-ben 3-segment-ben 3-segment-ben 3-segment-ben
Elektrisk styring Nej Ja Ja Ja Ja Ja
Antal motorer Nej 1 motor 1 motor 2 motorer 2 motorer 2 motorer
Hastighed 1 omdrejning = 1cm 25 mm/s 20 mm/s 35 mm/s 38 mm/s 38 mm/s
Antikollisionssystem Nej Ja Standard Ja Standard Ja Føls (3 niveauer) Ja Føls (3 niveauer) Ja Føls (3 niveauer)
Belastningskapacitet op til 70 kg 70 kg 150 kg 100 kg 125 kg 100 kg
Control Manuel 2-knaps betjening Hukommelse + LED Hukommelse + LED Hukommelse + OLED Hukommelse + OLED
Betjeningen (Foto)   2-knaps betjening Hukommelsesfunktion + LED-display Hukommelsesfunktion + LED-display Hukommelsesfunktion + OLED-display OLED-display
USB udgang Nej Nej Nej Nej Ja Ja
Hukommelsespositioner Nej Nej Ja Ja Ja Ja
Justerbar højde 71,5 cm - 119,5 cm 71 cm - 121 cm 72 cm - 120 cm 62 cm - 127 cm 58 cm - 123 cm 60 cm - 125 cm
Min. bordpladestørrelse 100 × 50 cm 90 × 50 cm 105 × 60 cm 110 × 60 cm 110 × 60 cm 110 × 60 cm
Maks. bordpladestørrelse 160 × 80 cm 160 × 80 cm 180 × 80 cm 180 × 80 cm 220 × 100 cm 220 × 100 cm
Stabilitet AA+ (stabil) AA+ (stabil) AAA (meget stabil) AAA (meget stabil) AAA+ (absolut stabil) AAA+ (absolut stabil)
Støjniveau   49db (stille) 49db (stille) 49db (stille) 39 db (Meget stille) 39 db (Meget stille)
Stelfarve HvidGråSort HvidGråSort HvidGråSort HvidGråSort HvidGråSort HvidGråSort

Højdejusterbart bord

Der er mange højdejusterbare kontorborde, men ikke alle opfylder dine kvalitetsstandarder, som vores gør!
Derfor er det vigtigt at finde det rigtige hæve sænkebord. Hvad er meningen med at få et hæve sænkebord?
Hvorfor bør du overveje at investere flere penge i et hæve sænkebord i stedet for et traditionelt og billigere kontorbord?

Hvorfor bør du købe et hæve sænkebord?

Et hæve sænkebord vil øge din effektivitet og produktivitet

Et hæve sænkebordkan hjælpe dig med at øge effektiviteten og produktiviteten på flere måder:

 • Forbedret koncentration: Et hæve sænkebord giver dig mulighed for at variere din kropsstilling under arbejdet, hvilket kan hjælpe med at bevare friskhed i sindet og forbedre koncentrationen.
 • Miljøet ændrer sig: Når du står eller sidder i samme stilling i længere tid ad gangen, kan din krop og dit sind blive trætte. Et hæve sænkebord giver dig mulighed for at ændre miljøet og dermed give dig ny energi og motivation.
 • Bedre komfort: Et hæve sænkebord giver dig mulighed for at justere bordet, så det er så behageligt som muligt for din krop. Det mindsker risikoen for rygsmerter og andre problemer, der er forbundet med uergonomisk siddestilling.
 • Øget fleksibilitet: Hæve sænkebordet gør det nemt at skifte position mellem at sidde og stå. Det giver dig mulighed for at være mere fleksibel og tilpasse dig forskellige situationer, så du kan øge din effektivitet og produktivitet.
 • Øget aktivitet: Når du står eller bevæger dig, mens du arbejder, forbrænder du flere kalorier og forbedrer dit helbred og mentale velbefindende. Det kan øge din aktivitet og energi i løbet af dagen.

PVed hjælp af hæve sænkebordet kan du opnå op til 45 %* mere effektivitet.

Det er vigtigt at huske, at det ikke er nok blot at bruge et hæve sænkebord for at øge effektiviteten og produktiviteten. Det er også vigtigt at følge gode arbejdsvaner som at planlægge og organisere sit arbejde, holde pauser, sørge for ordentlig belysning og andre faktorer, der kan påvirke ens præstation.

Sådan vælger du et hæve sænkebord:

Når du vælger et bord, er det vigtigt at tage flere faktorer i betragtning for at sikre, at hæve sænkebordet passer til dine behov og opfylder dine specifikke krav. Når du vælger et hæve sænkebord, er det vigtigt at fokusere på:

1. Størrelse på hæve sænkebord

Tag hensyn til den tilgængelige plads og bestem, hvor stort et bord du har brug for. Det er vigtigt, at bordet ikke er hverken for stort eller for lille til det rum, hvor det skal placeres. Afstem også, hvor stor en arbejdsflade du har behov for i forhold til dit arbejde.

Med alle Liftors hæve sænkeborde kan du konfigurere højde, bredde og tykkelse, så de passer til dine behov. Du kan nemt og enkelt konfigurere alt selv til en visuel idé. Her kan du designe dit hæve sænkebord:

Dimensionerne på bordpladen kan være:

 • Bredde fra 90 til 220 cm
 • Dybde fra 50 til 100 cm
 • Bordpladens tykkelse
  • 18 mm
  • 25 mm
  • 36 mm

2. Materiale bordplade

Vælg et kvalitetsmateriale til dit hæve sænkebord. Du kan vælge mellem LTD-laminat, massivt træ, bambus eller specielle spilleplader. LTD-bordpladen er det klassiske valg til kontorbord, da den er let at vedligeholde og vil bevare sin holdbarhed i mange år.
 

Disse materialer er tilgængelige for bordpladerne:

 • Laminatplader (LTD): Det er et materiale, der dannes ved at sammenbinde tynde træskiver under højt tryk og brug af lim. Bordplader lavet af LTD-laminat er meget modstandsdygtige over for slid og ridser og bruges derfor til produktion af arbejdsborde på kontorer og i hjemmet.  

 • Bordplader i massivt træ: Massivt træ betragtes som et kvalitetsmateriale til fremstilling af borde på grund af dets modstandsdygtighed over for slid og ridser. Massivt træ er et træmateriale, der er fremstillet af et enkelt stykke træ. Det betyder, at hele bordpladen er lavet af et enkelt stykke træ. Bordplader i massivt træ værdsættes for deres naturlige udseende og unikke egenskaber. Hvert stykke træ har sin egen struktur og farve, hvilket gør hver bordplade i massivt træ til en original. Disse bordplader er som regel dyrere end bordplader fremstillet af andre materialer som laminat eller spånplader.

 • Bordplader lavet af bambus: Bambusbordplade er en bordplade lavet af bambustræ. Bambus er et holdbart og hurtigtvoksende materiale, hvilket gør det til en miljøvenlig løsning til bordplader.

Bambusbordplader har flere fordele:

 • Den er meget hård og fast
 • Ridse- og slidstærk
 • Bambusbordpladen er også vandtæt og fugtbestandig
 • Den har en naturlig fremtoning med en smuk struktur og farve

3. Opbevaringsplads

Hvis du ønsker at have kontorartikler inden for rækkevidde ved dit hæve sænkebord, kan det være en idé at overveje et bord, der kan udvides med tilbehør til opbevaring. Moderne elektriske hæve sænkeborde, der giver mulighed for tilføjelse af skrivebordstilbehør såsom specialmonterede skuffer, skabe eller klassiske kabelholdere, kan nemt hjælpe dig med at opretholde organiseringen af dit arbejdsområde.

4. Design af hæve sænkebordet

Når du vælger et borddesign, er bordets æstetik vigtig at overveje. Overvej, hvilket borddesign der passer bedst til kontoret, køkkenet eller værkstedet. Du kan vælge mellem de klassiske ben i træ eller de stabile stel i stål. For eksempel er moderne hæve sænkeborde med et minimalistisk design velegnede til moderne kontorer, mens et klassisk træbord kan være velegnet til et rustikt kontordesign.

5. Farve på bordplade og stel

Farven på kontorbordet afhænger af flere faktorer, herunder stilen i det rum, hvor skrivebordet skal stå, samt din personlige smag. Både farven på bordpladen og stellet spiller en betydelig rolle i at skabe stemningen i rummet.

 • For eksempel vil lysere farver som hvid, lyst træ eller lyseblå tilføre energi til et rum.
 • Neutrale farver som grå eller brun er ideelle for at opnå et mere traditionelt og hyggeligt udseende.
 • Mørkere bordpladefarver som sort eller mørkebrun skaber en følelse af elegance og værdighed. Mørkere træsorter og farver giver et indtryk af autoritet og troværdighed.

6. Funktionalitet og kvalitet 

Funktionaliteten af et hæve sænkebord er også afgørende, når du vælger et skrivebord til kontoret. Overvej, om bordet har en stabil struktur, holdbare overflader og er lavet af kvalitetsmaterialer. Et kvalitetsbord bør levere tilstrækkelig funktionalitet og kvalitet for at bevare sin holdbarhed i mange år.

Hvilken type bordplade bør jeg vælge?

 

Basisbordpladen til et hæve sænkebord er tilgængelig i flere former, som bordpladen kan skæres i. Bordpladens mål er standard fra 118 x 60 cm til 180 x 80 cm, eller du kan designe din egen bordplade.

Du har valget mellem følgende bordpladeformer:

 • Afrundede hjørner
 • Udskæring i bordpladen
 • Materiale bordplade vandret
 • Materiale bordplade lodret
 • Kabelforskruning i midten, højre eller venstre  

Materialer af høj kvalitet

Med hæve sænkeborde har du mulighed for at skabe dit eget skræddersyede bord, der tilpasser sig dine individuelle behov.

Vi tilbyder op til 15 forskellige overfladefarver; vælg den, der bedst matcher din stil og smag. Foretrækker du et traditionelt trælook, en moderne og dristig bordpladefarve eller en mørk bordplade?

Ved du ikke, hvilken farve bordplade du skal vælge? Er du bekymret for, at den farve, du vælger, kan se anderledes ud, end den du ser online? Liftor giver dig mulighed for at få sendt 4 prøver af bordpladefarverne direkte hjem til dig eller dit kontor.

15 overfladefarver er på tilbud:

 • Sorano lys eg, Halifax sandgrå eg, Halifax tin eg
 • Dijon Valnød Natur, Santa Fe Vintage Eg, Sherman Eg Cognac Brun
 • Pasadena fyr, Bramberg fyr, Locarno kirsebær
 • Birk Mainau, Sort, Hvid, Fuchsia pink
 • Himmelblå, arktisk grå

Alle vores bordplader leveres med et miljøvenligt certifikat, som garanterer, at materialet er bæredygtigt og opfylder strenge miljøstandarder. De efterfølgende certifikater, som vores plader har opnået, vidner om vores engagement i miljøbeskyttelse:

 • ECO LABEL: ECO LABEL-certifikatet er et europæisk miljøcertifikat, der tildeles produkter og tjenester, som har en reduceret miljøpåvirkning.
 • EPD (Environmental Product Declaration): EPD-certificering giver gennemsigtige oplysninger om et produkts miljøpåvirkning i hele dets livscyklus.
 • FSC (Forest Stewardship Council): FSC-certificering er den internationale standard for bæredygtigt skovbrug
 • PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification): PEFC-certificering er et andet internationalt system for bæredygtigt skovbrug.

Hvilken model af hæve sænkebord skal man vælge?

Liftor Entry manuelt hæve sænkebord

1. Liftor Entry manuelt hæve sænkebord

Liftor Entry betjenes med et manuelt håndsving, hvilket gør det let at justere bordhøjden med en præcision på 10 mm. Bordene har en bæreevne på op til 70 kg, så du kan stole på deres stabilitet og styrke.

Bordbenenes minimumshøjde er 71,5 cm, og maksimumshøjden er 119,5 cm, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse bordets højde efter dine individuelle behov. Liftor Entry manuelt hæve sænkebord er ideelt til bordstørrelser fra 100 x 50 cm til 160 x 80 cm.

Liftor Entry giver god værdi for pengene og opfylder alle de krav, man kan forvente af et kvalitetsliggebord. Ved hjælp af den kan du nemt og bekvemt tilpasse din arbejdshøjde, så du føler dig komfortabel og produktiv hele dagen.

Egenskaber ved Liftor Entry manuelt bord: 

  • Manuel styring - fungerer selv uden adgang til elektricitet
  • Knap til højdejustering (drejning = 10 mm)
  • Belastningskapacitet 70 kg
  • Min. højde 71,5 cm, maks. højde 119,5 cm
  • Velegnet til bordplader fra 100 x 50 cm til 160 x 80 cm 

Liftor Up hæve sænkebord

2. Liftor Up elektrisk hæve sænkebord

Søger du et hæve sænkebord, der opfylder dine krav, men ønsker du ikke at bruge mange penge? Liftor Up er den billigste elektriske hæve sænkebord på markedet og tilbyder samtidig en masse gode funktioner.

Dette bord er udstyret med en motor med en belastningskapacitet på op til 70 kg og en løftehastighed på 25 mm/s. Den passer til bordplader fra 90 x 50 til 160 x 80 cm og leveres med en intuitiv styring med to knapper, der gør det nemt og hurtigt at justere højden.

Liftor Up hæve sænkebordet har et højdeområde fra 71 cm til 121 cm, hvilket betyder, at det nemt kan tilpasses dine behov og ergonomiske krav. Derudover er bordet nemt at samle og bruge.

Egenskaber ved Liftor Up elektrisk hæve sænkebord:

  • To-knaps betjening (op og ned)
  • 1 motor
  • Belastningskapacitet 70 kg
  • Min. højde 71 cm, maks. højde 121 cm
  • Passer til plader fra 90 x 50 cm til 160 x 80 cm

Liftor Rise hæve sænkebord

3. Liftor Rise elektrisk hæve sænkebord

Dette er vores unikke Liftor Rise hæve sænkebord - et fremragende valg, der opfylder dine behov og leverer mange imponerende funktioner. Liftor Rise har stabile 2-segmentsben og er udstyret med hukommelsesbetjening og LED-display. Dette højdejusterbare bord drives af en enkelt motor med en løftehastighed på 20 mm/s og en belastningskapacitet på op til 150 kg.

Liftor Rise hæve sænkebord til kontoret er det optimale valg til skrivebordsplader i størrelsen 105 × 60 cm til 180 × 80 cm. Den intuitive betjeningsknap gør det nemt at justere højden, hvilket fremmer korrekt ergonomi og en sund arbejdsstilling.

Liftor Rise er også velegnet til fællesrum, da den nemt kan tilpasses forskellige brugeres behov og præferencer. Du kan være sikker på, at dette hæve sænkebord vil tilbyde dig komfort, fleksibilitet og øget produktivitet i dit daglige arbejde.

Egenskaber ved Liftor Rise elektrisk hæve sænkebord:

 • Hukommelsesstyring med LED-display
 • 1 motor
 • Belastningskapacitet 150 kg
 • Min. højde 72 cm, maks. højde 120 cm
 • Velegnet til bordplader fra 105 x 60 cm til 180 x 80 cm

Liftor Vision hæve sænkebord

4. Liftor Vision elektrisk hæve sænkebord

Er du på udkig efter en moderne og behagelig måde at forbedre dit arbejdsmiljø på? I så fald har vi den perfekte løsning til dig! Liftor Vision er den mest populære version af det elektriske hæve sænkebord, der muliggør en enkel og bekvem justering af bordets højde, hvilket sikrer en sundere og mere ergonomisk arbejdsstilling.

Liftor Vision er udstyret med to motorer og kan nemt håndtere nyttelast på op til 100 kg. Bordets løftehastighed er 35 mm/s, hvilket betyder, at bordhøjden ændres jævnt og hurtigt. Betjeningen af bordet er meget enkel takket være hukommelsesbetjeningen og LED-displayet. Bordet passer til plader med målene 110 x 60 til 180 x 80 cm.

Liftor Vision hæve sænkeskrivebordet har en minimumshøjde på 62 cm og en maksimumshøjde på 127 cm, så du hurtigt og nemt kan justere bordets højde, så det passer til dine behov og din arbejdsstil. Uanset om du skal dække bordet stående eller siddende.

Egenskaber ved Liftor Vision elektrisk hæve sænkebord:

  • Betjening med hukommelsesfunktion og LED-display
  • 2 motorer
  • Belastningskapacitet 100 kg
  • Min. højde 62 cm, maks. højde 127 cm
  • Velegnet til bordplader fra 110 x 60 cm til 180 x 80 cm

Liftor Expert højdejusterbart bord

5. Liftor Expert elektrisk hæve sænkebord

Er du på udkig efter et moderne hæve sænkebord af høj kvalitet, der opfylder alle dine krav? Så er Liftor Expert det ideelle valg for dig. Dette elektriske hæve sænkebord er udstyret med 2 motorer med en belastningskapacitet på op til 125 kg, hvilket gør det til den kraftigste model på markedet. Bordets løftehastighed når op på 38 mm/s.

Touch controllen med hukommelse og LED-display giver dig mulighed for nemt at justere højden og tilpasse den til dine behov. Touch controllen har 4 hukommelsespositioner, USB-A-udgang og kontrollås. Det har også, som alle elektriske borde, et antikollisionssystem, der sikrer, at Liftor Expert stopper, hvis det støder mod en forhindring.

Liftor Expert er velegnet til plader med målene 110 x 60 til 220 x 110 cm. Bordets mindste højde er 58 cm, og den maksimale højde er op til 123 cm. Så du kan nemt justere bordets højde, så det passer til dine behov og præferencer.

Egenskaber ved Liftor Expert elektrisk bord:

  • Touch controller med hukommelse og LED-display, 4 hukommelsespositioner, USB-A-udgang, kontrollås
  • 2 motorer
  • Belastningskapacitet 125 kg
  • Min. højde 58 cm, maks. højde 123 cm
  • Velegnet til bordplader fra 110 x 60 cm til 220 x 100 cm

Liftor Magic hæve sænkebord

6. Liftor Magic elektrisk hæve sænkebord

Er du på udkig efter et moderne og praktisk elektrisk hæve sænkebord med høj belastningskapacitet og løftehastighed? Så har vi Liftor Magic for dig - et bord med 2 motorer og en bæreevne på op til 100 kg. Med en løftehastighed på 38 mm/s kan du hurtigt og nemt tilpasse bordet til dine behov.

Liftor Magic er et skrivebord som har en moderne touchscreen-betjening med hukommelse og LED-display. Touch controllen har 4 hukommelsespositioner, USB-A-udgang og kontrollås. Desuden har den et antikollisionssystem, der sikrer din sikkerhed og beskytter dit bord mod skader.

Det elektriske skrivebord Liftor Magic er ideelt til skriveborde i størrelsen 110 x 60 til 220 x 110 cm. Bordets minimumshøjde er 60 cm, og maksimumshøjden er 125 cm, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse bordets højde efter dine individuelle behov.

Stellet har et praktisk design med stabile og C-formede metalben, der giver mere plads under bordet og giver dig en række muligheder for tilbehør.

Egenskaber ved Liftor Magic elektrisk bord:

  • Touch controller med hukommelse og LED-display, 4 hukommelsespositioner, USB-A-udgang, kontrollås
  • 2 motorer
  • Belastningskapacitet 100 kg
  • Min. højde 60 cm, maks. højde 125 cm
  • Velegnet til bordplader fra 110 x 60 cm til 220 x 100 cm

Arbejdsmiljø er sundere med et hæve sænkebord

Et hæve sænkebord (også kendt som et højdejusterbart bord) har mange sundhedsmæssige fordele, især hvis du sidder eller står meget på arbejdet. Nogle af disse fordele er:

 • Reduktion af rygsmerter: Et hæve sænkebord giver dig mulighed for at ændre din kropsstilling under arbejdet, hvilket kan reducere belastningen på din rygsøjle og rygmuskler. Det kan mindske risikoen for rygsmerter, der kan opstå som følge af langvarigt siddende eller stående arbejde.

 • Forbedring af blodcirkulationen: Når man forbliver i samme stilling i længere tid, kan det påvirke blodcirkulationen i kroppen negativt. Hæve sænkebordet giver dig mulighed for at skifte stilling og dermed fremme blodcirkulationen.

 • Reducerer risikoen for fedme og hjertesygdomme: En stillesiddende livsstil er associeret med en øget risiko for fedme og hjertesygdomme. Et hæve sænkebord giver dig mulighed for at stå op og bevæge dig rundt under arbejdet, hvilket kan bidrage til at reducere denne risiko.

 • Forbedret koncentration og produktivitet: Et hæve sænkebord giver dig mulighed for at variere din kropsstilling under arbejdet, hvilket kan hjælpe med at bevare friskhed i sindet og forbedre koncentration og produktivitet.

 • Stressreduktion: Hvis du ændrer din kropsstilling, kan det hjælpe med at reducere den stress og angst, der er forbundet med at sidde eller stå i længere tid på arbejdet.

Det er vigtigt at bemærke, at når man bruger et hæve sænkebord, er det vigtigt at følge korrekt ergonomi og justere bordet, så det er så behageligt som muligt for din krop.

Mennesket er ikke skabt til at sidde ned i 8 timer - det er skadeligt.

Nutidens verden og livsstil, når vi tilbringer en stor del af dagen i siddende position, og når meget af arbejdet udføres af maskiner og elektroniske apparater, går imod menneskets natur.

Ifølge Verdenssundhedsorganisationen sidder den gennemsnitlige europæer i gennemsnit ned 9 timer dagligt.

Dette forårsager så:

 • ondt i ryggen
 • vægtøgning
 • fald i lungekapacitet
 • forhøjet blodtryk
 • fordøjelsesproblemer
 • øget risiko for tyktarmskræft
 • øget risiko for hjerte-kar-sygdomme
 • kortere levetid

Hæve sænkeborde: tips til korrekt brug

Uanset om du arbejder hjemme eller på kontoret, kan du forebygge ryg- og nakkesmerter med hæve sænkeborde. Hvis du har et hæve sænkebord, bør du være opmærksom på følgende tips:

 • 1. Korrekt bordhøjde: Den korrekte højde på bordet skal være sådan, at dine albuer kan hvile på bordet, og dine håndled er i niveau med bordoverfladen. Når du står op, bør bordet indstilles, så håndleddene ikke er strakte.

 • 2. Korrekt siddestilling: Når du sidder ved et hæve sænkebord, bør dine fødder være flade på gulvet og din ryg i en oprejst position.

 • 3. Sørg for, at du har den korrekte ergonomi: Ergonomien på din arbejdsplads kan også være med til at minimere smerter og træthed. Du kan overveje at anvende en stol med ergonomisk design, en skærmholder eller en stativ til din bærbare computer.

Hvis du tilbringer mange timer ved skrivebordet, er det en god idé at justere skrivebordshøjden regelmæssigt og skifte din position mindst 2-3 gange i løbet af hver time. 

De elektriske hæve sænkeborde Liftor Magic og Liftor Expert har en funktion på betjeningen, der tillader dig at indstille en påmindelse om at stå op. Du skal blot justere den ønskede påmindelsestid, så vil betjeningen sende et signal, når det er tid til at rejse dig.

Du bør sidde på en kontorstol i 60% af din arbejdsdag, stå i 30% og gå målrettet i 10%.

Elektrisk hæve sænkebord: ofte stillede spørgsmål

 

Hvad er rækkevidden for det højdejusterbare bord, og vil det være nok til min højde?

- Hvert af vores hæve sænkeborde har et individuelt udvalg af bordben. Liftor Vision har det største udvalg af bordben. Bordbenenes minimumshøjde kan justeres fra 62 cm til en maksimumshøjde på 127 cm. Hvis bordet har en maksimal justerbar højde på 127 cm, anbefales det, at personen ikke er højere end ca. 200 cm for at kunne bruge bordet komfortabelt.
 

Hvor hurtigt kan bordhøjden ændres, og kan den justeres til en bestemt højde?

- Hastigheden, hvormed bordbenene hæves, varierer afhængigt af den valgte type bordfod og personens højde. Liftor Up har en bordbenshastighed på 25 mm/s, så du kan løfte bordet til den ønskede position på kun 7 sekunder, hvis du er 170 cm høj. Liftor Expert og Liftor Magic er blandt de hurtigste hæve sænkeborde på markedet med en bordbenshastighed på 38 mm/s.

Hvad er bordets maksimale vægtgrænse, og kan jeg placere alle mine arbejdsredskaber og alt mit udstyr sikkert på det?

- Ja, alle Liftor borde har mulighed for at tilføje tilbehør til det højdejusterbare bord. Grænsen for hvert bord er individuel alt efter valget af bordben. Liftor Up har en minimumsbelastning på 70 kg, og Liftor Expert har en maksimumsbelastning på 125 kg. 

Hvad er bordets overflade, og er det ridsefast?

- Ja, vores bordplader er ridsefaste og nemme at ændre. Bordpladen er forsynet med pulverlak, hvilket indebærer, at overfladen dækkes af pulverlak, der påføres elektrostatisk og derefter opvarmes for at danne et holdbart og solidt lag. Denne proces giver en hård og holdbar finish, der generelt er modstandsdygtig over for ridser og slid.

Hvordan får bordet strøm, og skal jeg bruge en nettilslutning?

- For at de elektriske hæve sænkeborde kan udføre funktionen med at hæve og sænke, skal der være strømtilførsel til rådighed; ellers kan bordet ikke hæves.
Hvis du ikke har adgang til elektricitet, tilbyder vi en særlig model af det manuelt højdejusterbare Liftor Entry, som hæves manuelt ved hjælp af et drejehåndtag.