FAQ

Hvad sker der med min krop, hvis jeg sidder ned det meste af dagen?

Menneskekroppen skal bevæge sig For meget stillesiddende arbejde øger bl.a. blodtrykket, udløser migræne og gør knoglerne dine tyndere. Dette arbejde er også forbundet med en højere risiko for hjerte-kar-sygdomme*, for tidlig død† og tyktarmskræft††.

Hvad er de sundhedsmæssige fordele ved stående arbejde?

Stillesiddende arbejde forværrer helbredet og reducerer effektivitet. Et hæve sænkebord hjælper dig med at fokusere bedre, du vil være op til 45% mere produktiv* og have mere kontrol over dit helbred: det hjælper dig med at reducere langvarige rygsmerter og overvægt, aflaste din halshvirvelsøjle og styrke dine muskler. Bare 30 minutters stående arbejde om dagen styrker musklerne i det dybe stabiliseringssystem. Styrketræning har en positiv effekt på kroniske rygsmerter og rygsøjlens sundhed. Din krop forbrænder flere kalorier, når du står op, end når du sidder ned. Undersøgelser viser, at det at stå op ser ud til at sænke blodsukkeret††† og dermed forebygge udviklingen af fedme.

Våre forsendelses- og betalingsmuligheder

Vi leverer din pakke til din dør via DHL. Du kan betale med kort, via bankoverførsel eller kontant ved levering.

Hvor lang tid efter bestillingen ankommer bordene?

Levering tager normalt en til tre arbejdsdage. Hvis du vælger et brugerdefineret bordplade, laver vi det på bestilling til dig og sender det inden for 24 timer. Når transportøren modtager produktet, sender vi dig en e-mail eller en SMS-besked. Transportøren vil informere dig om leveringsprocessen.

Er du ikke tilfreds med det nye Liftor-bord?

Hvis du finder ud af, at bordet ikke passer dig, kan du returnere det til os inden for 100 dage (i originalemballagen). Kontakt os, så henter vi varerne hos dig i henhold til vores kontraktlige transportbetingelser.

Skal jeg selv bygge bordet?

Bordene leveres adskilt i individuelle komponenter. Det vil reducere transportomkostningerne og være mere miljøvenligt - transportøren transporterer mange flere borde i usamlet tilstand. Der medfølger en detaljeret, letforståelig samlevejledning. Det tager ca. 20 minutter at samle bordet, og du skal bruge en skruetrækker - alt andet følger med bordet.

Bordet kører ikke op eller fungeger ikke ordentlig, hvad skal jeg gøre?

Nulstil bordet. Kør bordet helt i bund og hold ned "▼” knappen inden i 5 sekunder. Bordet vil derefter nulstille og kalibrere højden.

Hvad er bordpladen lavet af?

Bordpladerne er lavet af lamineret spånplade med 2 mm ABS-kanter. Disse spånplader kaldes også LTD-plader.